Wendy Huisman

Mijn naam is Wendy Huisman (1977). Ik ben psycholoog, coach en counselor. Sinds 2001 werk ik in de psychosociale hulpverlening, op dit moment werk ik naast mijn eigen praktijk ook als
POH-GGZ in Waddinxveen. Ik ben getrouwd en heb een zoon (2007) en een dochter (2010).

Na mijn studie Psychologie vroeg ik me af: Wat nou als je je problemen en gevoelens niet goed onder woorden kan brengen, hoe kan je dan toch geholpen worden? Zo ben ik terecht gekomen bij de Kleine Tiki en heb de Vierjarige opleiding Kunstzinnig Dynamisch Coachen en Counselen gevolgd, waar ik geleerd heb om met creatieve en kunstzinnige materialen te werken.
Later heb ik de Driejarige opleiding in Professionele Communicatie bij Phoenix Opleidingen afgerond, waar ik heb geleerd om transactionele analyse en familieopstellingen in te zetten. Bij Smara Opleidingen heb ik me verder gespecialiseerd in tafelopstellingen.
Bij Brainspotting Nederland heb de beide fases van de opleiding Brainspotting gevolgd, zodat ik nu nog een andere manier kan gebruiken om emotionele en lichamelijke blokkades en trauma te lokaliseren en op te lossen.

Ik ben geboren in Capelle Ad IJssel als oudste van twee dochters en had er in mijn jeugd veel last van dat ik anders ‘bedraad’ was. Ik ben HSP, beelddenker en hoogbegaafd, waardoor ik andere verbindingen leg dan anderen. Vroeger dacht ik dat ik de enige was en voelde me vaak onbegrepen, maar als volwassene kom ik steeds meer mensen tegen die juist wel dezelfde soort bedrading hebben. Wat ik in mijn praktijk wil bereiken, is dat jij ook je eigen bedrading leert kennen en hiermee om leert gaan.