Wendy Huisman

Mijn naam is Wendy Huisman (1977). Ik ben psycholoog, coach en counselor. Sinds 2001 werk ik in de psychosociale hulpverlening, op dit moment werk ik naast mijn eigen praktijk ook als
POH-GGZ in Waddinxveen. Ik ben getrouwd en heb een zoon (2007) en een dochter (2010).

Na mijn studie Psychologie vroeg ik me af: Wat nou als je je problemen en gevoelens niet goed onder woorden kan brengen, hoe kan je dan toch geholpen worden? Zo ben ik terecht gekomen bij de Kleine Tiki en heb de Vierjarige opleiding Kunstzinnig Dynamisch Coachen en Counselen gevolgd, waar ik geleerd heb om met creatieve en kunstzinnige materialen te werken.
Inmiddels heb ik ook de Driejarige opleiding in Professionele Communicatie bij Phoenix Opleidingen afgerond, die een grondige verdieping geeft hoe we juist het lijf kunnen gebruiken om te voelen wat er is.

Ik ben geboren in Capelle Ad IJssel als oudste van twee dochters en had er in mijn jeugd veel last van dat ik anders ‘bedraad’ was. Ik ben HSP, beelddenker en hoogbegaafd, waardoor ik andere verbindingen leg dan anderen. Vroeger dacht ik dat ik de enige was en voelde me vaak onbegrepen, maar als volwassene kom ik steeds meer mensen tegen die juist wel dezelfde soort bedrading hebben. Wat ik in mijn praktijk wil bereiken, is dat jij ook je eigen bedrading leert kennen en hiermee om leert gaan.